elupro


Go to content

Vrachtwagens

TERUG NAAR PRODUCTEN

Uitlaatmantels

Een opstaande uitlaat op uw truck valt nog meer op met een `custom made` uitlaatmantel. De op maat gemaakte mantel van hoogwaardig gepolijst rvs plaat kan voorzien worden van kleine logo`s, tekst of gewoon gaatjes. Montage gaat middels 2 of 3 stevige buisklemmen met afstandsbusjes daarop gelast. Omdat het een plaat is zit er over de lengte een opening. Hierdoor is het plaatsen over een buis met eindbocht ook mogelijk en dit maakt het monteren van de buisklemmen ook makkelijker.

Deurplaatjes

Passend op de Mercedes-Benz Actros deurgrepen kunnen deze gepolijste rvs plaatjes voorzien worden van elk bedrijfslogo of tekst. Met een gekleurde sticker erachter heeft u uw logo compleet op de handgreep staan.

Bars

Sidebars, top- en lowbars voor op uw truck. Helemaal handgemaakt en geheel naar wens uit te voeren. Voorzien van uitsparingen voor ledlampjes of beugels voor verstralers en montagesteunen. De buizen van 60mm diameter worden op maat gelast en daarna gepolijst.

Diversen

Er zijn altijd dingen die beter kunnen of anders moeten. Een mooie rvs achterbumper `Zweedse` stijl, breedteborden of iets anders, uw idee is altijd welkom.


Back to content | Back to main menu