elupro


Go to content

Tuinhaard

TERUG NAAR PRODUCTEN

De tuinhaard:

Leuke haard voor buiten in de tuin voor op het terras om met de zomeravonden nog wat langer buiten te kunnen zitten. De haard is aan alle zijden open zodat er van alle kanten genoten kan worden van de warmte en het vuur. De as valt door het brandrooster in de aslade die de volgende dag gemakkelijk geleegd kan worden zodat het geen troep wordt onder de haard.
Standaard zijn er twee modellen, het 80cm brede model en een van 60cm. De hoogte van beide haarden is circa 220cm. In de poten is standaard een haakje uitgesneden waarin een rooster of dichte afdekplaat gehaakt kan worden. Hiermee beschermt u uw terras tegen vonken, de hek tegen de warmte, uw kinderen tegen het vuur of het vuur tegen de wind. Ook een barbecuerooster is te krijgen bij de haard.
De haard is van gewoon staal en voorzien van een laagje hittebestendige lak.

De Hoekhaard

De hoekhaard is een leuk model wat in een hoek weggezet kan worden maar toch nog behoorlijk groot is. De haard is 75x75cm en standaard circa 220cm hoog. De as valt door het brandrooster in de aslade die de volgende dag gemakkelijk te legen is zodat het onder de haard schoon blijft.
De haard is van gewoon staal en is gespoten in een hittebestendige lak.

De Kubushaard

Een leuk compact model wat maar aan een kant open is en daardoor weinig last heeft van de wind. De afmeting van de haard is 50x50cm en is circa 220cm hoog. De as valt door het stevige brandrooster in de aslade die de volgende dag gemakkelijk geleegd kan worden zodat het onder de haard netjes blijft.
De haard is van gewoon staal en gespoten in een hittebestendige lak.Back to content | Back to main menu